Ами Скайп ползвам най-често, просто защото всички в България използват тая простащина Иначе предпочитам MSN, там също чатя с някой приятели.. повечето от които не са от България, но познавам и такива от Бг , които го предпочитат _________________
Регистриран на: 16 Юли 2009 Мнения: 26 Местожителство: ...Som3whEre 0n thE mo0n...
Пуснато на: Чет Юли 16, 2009 2:08 pm Заглавие:
Аз използвам само Skype и ICQ. Повече използвам Скайп-а, защото всичките ми приятели го имат. Като ги питам "Имаш ли ICQ?" и повечето ми отговарят, че за първи път чуват за тази програма. Иначе ICQ-то е яко, колкото и Скайпа, но... не е същото
Аз имам и Скайп и ICQ, но повече нлизам във Скайп-а, защото там са всичките ми приятели, докато във ICQ-то имам само 2 или 3 човека!!! Иначе и двете са много, много яки, но както казах, предпочитам Скайп!!! _________________ [h] Emily Osment-Once upon a dream [h]
Аз използвам Skype и ICQ. Двете програми сами по себе си имат различни удобства.
Skype с това, че можеш да говориш с приятели, както и повечето ми познати влизат там. А ICQ е интересен с това, че е по-разнообразен, винаги като вляза ми става весело заради различните звуци, които се чуват, когато някой ти пише; също така много ми харесват игрите, като билярд, за разлика от тези в SKYPE които са ми напълно безинтересни _________________
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети